«

»

јун 15

„Прва међу једнакима“

ДРАГАНА КОРАЋ

ДРАГАНА КОРАЋ

И ове године наша школа испратила је у свет генерацију младих, успешних људи. Да, ми већ сада међу њима препознајемо будуће лекаре, професоре, глумце, виолончелисте, филозофе, сликаре, фудбалере, правнике… Већ сада смо поносни, а сигурни смо да ћемо у будућности имати још више разлога за то. Једнога дана говорићемо да су сви они прве кораке направили управо у нашој школи, а ево где су данас.

     Због свега овога Наставничком већу наше школе није било нимало лако да донесе ту важну одлуку – ко је први међу једнакима. У најужем избору за „Ученика генерације“ нашле су се две девојчице: Анита Недељковић и Драгана Кораћ. Ми сматрамо да су обе подједнако заслужиле ову титулу, али нијансе су одлучиле да је ове године  понесе Драгана Кораћ.

       Драгана је ово признање заслужила не само због свог успеха у школи и на такмичењима, не само због свог беспрекорног понашања, већ и због квалитета који је одликују пре свега као човека, а тек затим као ученика. Она је веома добар друг, ненаметљива, никада не истиче себе у први план, увек спремна да помогне другоме и да буде предводник своје генерације у великим и важним стварима које су радили и које ће тек радити.

       Честитамо ти, Драгана, и желимо ти пуно успеха и среће на путу који те чека и који одабереш!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien